"Cityfest"

Hejhejhallå!

Jag och Lina hade länge planerat att gå på Cityfesten tillsammans, sen väldigt länge tillbaka. Men av någon anledning ändrade vi oss fram och tillbaka, det skulle bli fult väder, kosta för mycket och så vidare. Men efter många om och men åkte vi endå ner i fredags. Vi hade även tvingat med oss Starsken i bilen ner till Gävle. Jag och Lina hade laddat upp med en platta Cube, vädret såg ut att vara kanon och vi såg fram emot en bra kväll. Under resan ner gick det segt och vi fick i oss 5-6 cube vilket betyder att vi hade ex antal kvar när vi kom fram till Gävle. Taggade var vi då vi hoppade ur bilen, klockan var bara runt 9tiden, och började med toalett och sedan vidare till en Pizzeria och tjockade oss lite. När vi käkat klart och var påväg bortåt hittade vi en trappa vi kunde sitta på. Satt där ett bra tag, fick i oss någon till. Allt var kanon hittills, men självklart kommer dom där älskade gubbarna med handbojor och mössa - poliser. Ett helt gäng var det av dom. De gick fram till oss, och vi fick ge dom all alkohol vi hade, då skulle de inte ringa hem. Och tro mig, det kändes i magen att se dom först gå iväg med alla flaskorna, sedan gå tillbaka förbi med tomma flaskor, hugaligen. De avslutade allt med : Ha det så bra då! Ja men tackar, det var väldigt lätt att ha det så bra när de just förstört hela kvällen - puss på er! Vi blev nå grymt sura och ville bara hem hela kvällen. Förutom att alkoholen blev tagen så sög det nå otroligt endå, trodde det skulle vara bättre. Vi åkte 2 karuseller och spelade på chokladhjul och Starsken vann faktiskt en jätte toblerone! Efter det satt vi i en liten park resten av kvällen. Träffade Alex och Maria också, det var trevligt :-) Runt 1 halv 2 gick skjutsen hemåt efterlängtade Gnarp igen. Sov hela vägen hem i bilen gjorde vi alla 3, skönt var det! Jag och Lina hoppade av hemma i Böle och sov här, bästa på hela kvällen var min älskade säng. Blir nog ingen mer cityfest för mig :-)


Hare gött !
Hanky

Knallar på

Hejhejhallå!
Var ett tag sedan jag skrev nu, har haft fullt upp med annat. Exempelvis har jag varit i Göteborg i 3 dagar med massa underbart folk, liseberg och shoppning på Nordstan. Måste även passa på att tillägga att jag faktiskt såg Magnus Uggla nere i goa Göteborg! Och ja jag vet att jag är tjatig om honom, men han är bäst och ja tänker fortsätta vara tjatig hur länge till som helst :-) Nej men han var grymt bra måste jag säga, missade honom på Gatufesten men fick höra påvägen ner till Göteborg att han skulle spela. Lagomt lycklig blev man då vill jag lova. Kom försent då han skulle spela tack vare den långa kön till Balder som jag och Lina promt skulle åka. Kom alltså dit vid 8 då han började spela, fick lite lätt panik men vi var så duktiga så vi kom igenom allt folk och hamnade faktiskt längst fram gott folk, känn på den! Trodde jag skulle tuppa av då han "kollade på mig" som man brukar säga då det ser ut som att artisten kollar på just en själv, ojoj. Men jag och Lina tyckte det verkade bra och fortsatte med det där att han faktiskt kollade på just oss, haha! Underbar kväll blev det, och för trehundrasjuttiofemte gången så var det tack vare Uggla som kvällen blev bra för han var så bra ;-) Och i övrigt så var väl resan okej, hade förväntat mig en bättre resa som den förra året, den var grym! Men skönt att vi fick åka tåg iallafall, och så tokig var den ju endå inte.

Det har även hänt flera saker de dagar jag inte har skrivit nu. Exempelvis har Gottfrid lärt sig att krypa, värt att nämnas här :-)  Han har även 4 tänder nu, gullungen!
Ior är såld till Östanbräck och Ramona åkte i söndags så nu är jag hästlös :-/ Som tur är fixar det sig när vi flyttat, vilket är snart!
 Ja vad har hänt mer, just det! Jon ska köpa Böle så min Uffe har någonstans att bo när jag flyttar, tack för det.

Nä nu ska jag ta och göra något vettigt utav den här dagen också :-)

Take care !
 Hanky

RSS 2.0