Sent och inge trött...

Hallo! Haft en bra helg?
Det har jag haft. Jag har varit nere i Gnarp sen igår hos Hilda & Pompen. Hade datorn med mig så det blev lite nörda typ hela natten inatt. Somnade runt 5 drygt och blev väckt av Hilda vid 8 för att dom skulle upp till stallet och släppa ut hästarna, så då fick jag passa ungarna. Bra att jag var så trött så jag somnade där nere i soffan, vaknade 1½ timme senare. Ungarna levde och mådde bra iallafall, och tur var väl det. Barnvaktshanna, haha. Jag är faktiskt en bra barnvakt annars, men jag var så trött imorse så jag skyller på det nu :)

Hemma i Sundsvall nu igen, skööönt att sova i min älsklingssäng kan jag lova! Helt underbart med dubbelsäng, och helt underbart att komma hem till ett nystädat, nymöblerat rum, ojoj. Tvångsstädning är något jag kan rekomendera trots allt.

Nu måste jag hoppa in i duschen innan klockan blir för mycket, för då får man inte duscha.

Kommer nog något intressant inlägg om jag inte kan sova :)

Over and out / Hanky

borrrrrr

Det är alltid lika kul att bo i lägenhet på mornarna för då ska det hållas på med allt som går att hålla på med, just idag har borrning varit högst på listan. Vaknade och trodde jag skulle dö ungefär. Pröva spela musik eller nåt, nån bra musik, eller typ knacka tyst och komma in med massa lussebbullar och julmust till mig. Då skulle jag aldrig mer klaga på lägenhet. Appropå lussebullar så har mamma köpt julgardiner till mig med lussebullar på, isn't it great?

Tvångsstädade igår, riktigt tvångsstädade. Mamma tog telefon ifrån mig, men datorn fick jag behålla som tur var. Jag tyckte det var roligt i början, för när hon gick omkring i mitt rum så fastnade det grejer på hennes fötter som låg på mitt golv, typ papper, kvitton och massa annat roligt. Så jag skrattade mest. Tills hon gick ut och jag blev kvar i rummet och var tvungen att städa. Ingen städning, ingen telefon. Efter 2 minuter knakade det till i ryggen på mig och det gjorde asont, trodde hon på mig? Nej jag ville bara komma undan städningen trodde hon, när det faktiskt var sant. Vilket fall som helst så kom Jon & Linda och räddade mig efter 1½ timme drygt. Så då åkte vi till Birsta och införskaffade 2 sängbord till mitt rum, blommor, en grej till garderoben som man har kläder i, kommer inte på vad det heter och klurar jag mer på det så kommer jag få nå damputbrott. Köpte också vaniljljus så nu både luktar det gott och ser amazing ut i mitt rum!
 


ingen sovmorgon idag inte.

Godmorgon! 07.17 är klockan, och jag är tröttare än tröttast. Somnade sent igår, kunde verkligen inte sova. Och det straffar sig på mornarna istället när man vaknar och måste upp till skolan. I vanliga fall skulle jag rusa omkring i lägenheten nu och leta allt från leggings till kajalpenna och mascara ungefär. Platta håret, hårspray, ögonbrynspänna, you name it. Jag brukar endå alltid av någon anledning stressa sönder och alltid måsta springa till bussen. Spelar ingen roll hur jag gör, så slutar klockan alltid för mycket, och det blir till att springa i klackisar eller något sånt. Men det är smällar man får ta. Fan ta den som uppfan snooze på ett sätt. På ett annat sätt vill jag hylla den personen!

Idag springer jag inte runt som en galning, för idag ska jag på polisen, vilket betyder att jag inte behöver stressa till skolan som börjar 08.25. Nej jag har inte gjort något olagligt, sett något eller nåt sånt. Och jag ska inte in i finkan, haha. Nej utan jag ska fixa pass idag eftersom vi snart ska åka till Thailand. Därför får jag ledigt, och alla på skolan kommer bli sura för att "hon får ju ledigt". Passet måste fixas idag, och det ska jag och mamma fixa så fort polisen öppnar. Tror dom öppnar 8, så det blir väl kanske till 9 då eller nåt. 

Sovmorgon är skööönt.

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. För jag har just vaknat, för jag har sovmorgon idag till 1 och det är aldrig fel. Har bara 1 lektion också, Samhällskunskap. Kommer säkert komma för sent för dom här jäkla bussarna som går utanför mig, dom är alltid sena, och då menar jag verkligen alltid sena. Hoppas Jerker är på bra humör idag så ska det där nog gå bra om det skulle bli så jag blir sen.

McDonald's!

Har just kommit hem från introduktionen på McDonald's. Det gick bra, det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Kan bero på att vi inte gjorde något praktiskt. Jag fick läsa högt för dom andra ur en bok med regler, instruktioner, smittrisker osv. Vi fick kläder, skor och hundratals papper som vi ska läsa och fylla i. Fick även salmonellaprov som man måste ta innan man får börja jobba, wiho. Men det verkar spännande och roligt, känns som att man vill börja jobba nu direkt. Det var 3 andra som också ska börja, alla var lika trevliga :)



dålig kvalité, men där är grejerna

Pirrelipirr

Pirrigt i magen nu vill jag lova. Men har just tjockat i mig 2 korvar med bröd, mums. Ska göra mig iordning och åka till Birsta om 40 minuter typ, introduktion på donken 16.00. Wish me luck!

Bomber och granater, tänt vare här!

Ja ni gott folk. Det räckte tydligen inte med att jag tappat bort mitt pass, utan nu ska dom hålla på och storma flygplatsen i Thailand också, great! Jag vill till Thailand, ingen annanstans. Syster kollade så det går att fixa ett pass på 5 dagar, så det är jag rätt glad över eftersom jag är en riktig slarvmaja som tappar bort det. Ska vi slå vad om att passet ligger här hemma när jag kommer hem? Typ under sängen eller i nån väska? Jag slår iaf vad med mig själv, och jag kommer förlora.

Ridning

Har kommit hem från ridningen för en stund sen. Tänkte bara lägga in en bild på denna snygging som jag fick rida idag. Kan säga att jag blev bra kär i honom, och finast är han! :)

Pastör :)

Ingen trevig väckarklocka

God eftermiddag, säger hon som percis vaknat för en stund sedan. Reklamerade på msn att jag ville bli väckt 17.00, och det blev jag också. Dock inte av någon på msn, utan av glassbilen. Jag hade hellre föredragit att någon typ ringt eller så. För det var inte trevligt att vakna av dududududu dududududu dudu dudu dudu.

Nu ska jag skynda mig iväg på ridning. Andra och sista gången jag behöver släpa på mig enorma väska dit, för idag skaffar jag skåp om allmänheten ville veta. Har lagt in nya låtar på min mp3 också, eftersom jag kommer få vänta ett tag på bussen och gå onödiga rundor fram och tillbaka i denna kyla, dels för att fördriva tiden och dels för min överlevnads skull eftersom det är SÅ KALLT. Lät nästan lite som SÅ KLART, ska vi riva hela haket, SÅ KLART. Haha, nej den låten är dålig. Förlåt mig.

Slutat tidigt.

Idag fick vi sluta tidigare för att våran svenskalärare inte kunde med sin dator så vi behövde inte ha nån lektion. Det är rätt bra tycker jag. Murerilektionen var ju som alla andra, helt värdelös, onödig och dryg. Ingenting hände på hela lektionen, som vanligt skulle jag vilja lägga till. Var till rektorn idag också, så nu får vi hoppas på förbättringar och ändringar!

Nu ska jag lägga mig och sova, för jag är jättetrött. Somnade vid 4 halv 5 inatt, men orkade inte lägga in ett till Givande inlägg. Ska åka och rida sen vid 6tiden, så nu måste jag vila ut mig medans jag kan.

Givande inlägg 3 - still awake

Yes, är fortfarande vaken och Helena är fortfarande i telefon. Märkligt hur fort tiden går, har redan pratat i .. tja, vad kan det vara? 2½ timme kanske? Okej för att vara exakt är det faktiskt 2 timmar och 27 minuter prick NU. Ja ni ser ju själv vad intressanta grejer det kommer ikväll/inatt på min blogg, förlåt om det är störande. Men så får det bli för jag kan verkligen inte sova. Men så får man skylla sig själv när man sover efter skolan och vaknar vid 8 på kvällen, it's my fault.

Har hittat värsta sötnötbilderna också när jag googlade efter nån snygg bakgrund till min blogg som jag faktiskt börjat på att fixa iordning nu. För ikväll/inatt har jag haft orken att göra det i hopp om att det ska krångla och jag ska tappa lusten, bli trött och somna inom kort. Dock gick det alldeles prima med alla grejer jag försökte med, så här sitter jag fortfarande och klockan är 02.40. Hittade en hel sida med bilder som dessa nedan, hur söta som helst! Dom säljs som tavlor av en tjej som heter Johanna Lundqvist. Och för att det inte ska bli nå strul med kopiering så nämnde jag det. Hon har även en hemsida som det finns fler fina saker på :)

www.johannaformochdesign.se

Givande inlägg 2 - youtubeklipp som förgyller kvällen!

Tänkte bjussa på några (som jag tycker) är roliga klipp. Och jaaaa, vissa är gamla, men det struntar jag i :)
Från Hjälp! Snuten & tomten, och min favorit - Sunes Jul såklart!

Enjoy it!


Hjälp! Örjan


Sunes jul - Julbaket



Sunes jul - pulkapappa


Snuten & Tomten - mitt i prick


Hjälp! Örjan jagar tant

Givande inlägg nr 1 - monster under sängen

Woo, klockan har inte blivit så mycket mer. Men nu är jag rastlös, har fortfarande min korv i telefon. Jag känner mig som en tönt, som ett litet barn som inte törs sova för han/hon är rädd för monstret under sängen eller i garderoben. Men om jag gömmer mig under täcket blir det bra, för då syns jag inte. Törs man kolla ut då igen? För tänk, när man ligger där under täcket så ser man ju inte om monstret kanske kliver ut garderoben eller kommer fram under sängen. Då borde man bli räddare? Eller? Tänk när man var liten och var så rädd för det. Alla skräckfilmer som gav mardrömmar, och ickekunnasova-nätter. Kommer ihåg en film jag såg när jag var mindre, Halloween. Detta var flera år sen, och jag blev sjukt rädd. Så rädd att jag inte vågade sova, inte vågade hålla i en kökskniv, inte se någon mer skräckfilm. Det stannade kvar i flera flera dagar. Ojoj. Nu börjar jag bli rädd som när man var liten. Det lät under min säng, det kan inte vara nåt annat än ett monster. Aaaaaah, hjälp!

Kan inte sova

Tjollahojsan i stugan. Tänkte meddela att klockan är 00.37 och jag kan inte sova, vet inte varför. Så då passar jag på att skriva lite här istället eftersom jag har så sjukt tråkigt och vill bli trött nu! Och då tänker ni att 00.37 är inte så mycket, men för mig är det det, jag lägger mig faktiskt i tid som ett litet barn. Appropå barn satt jag och läste olika bloggar nyss, kom in på en 17årig tjej som är 3barnsmamma. Det är rätt coolt tycker jag. Att klara av att ha 3 barn när man är 17 år är inte dåligt gjort.

Pratar med korven i telefon också, Helena alltså. Hon kan inte heller sova, det tycker jag är bra för då har jag nån att prata med. Men just nu pratar vi inte så mycket, utan båda sitter helt tysta och det har vi gjort ett bra tag. Om ni ville veta liksom. Vet inte varför, men jag hör lite musik i bakgrunden då och då. Hon kanske har somnat, vem vet? Älskar givande samtal på nätterna, och med det menar jag inge negativt, utan positivt för jag tycker om att prata med min korv vare sig hon säger nåt eller inte :)


Kommer nog snart ett givande inlägg till om jag inte kan somna snart, så ni vet bara.


vem vare? vem vare som kasta?

Okej, nu ska jag lägga ut ett youtubeklipp här, och jag vill bara säga att jag menar inget rasistiskt eller något sånt. Utan jag tycker helt enkelt att det här klippet är roligt, inget annat.

Bra nog less..

Ja, bra nog less på skolan nu alltså. Syftade mest på yrkeslektionerna där vi gör, ingenting? Allt vi gjort tidigare är fel, så Malin fick riva allting i fredags då inte jag var där. Då var jag nämligen på begravning, vila i frid leffe (F)
Vilket fall som helst så suger mur för tillfället, jag hoppas att det blir ändringar snart så man lär sig riktigt från början istället för att vi ska "söka information på google" och sedan bygga en skorsten och öppna spisar efter det. Tillbaka med Daniel är allt jag har att säga.

Ful blogg

Hallå allihopa!
Ja som ni ser så har jag en ful blogg nu, för jag tog bort min header och nu blev allt knas och jag har ingen ork att fixa till det. Tja, inte just nu iallafall. Det får bli nån dag då jag har tid och ork.

Jag är nervös. På onsdag är det introduktion på donken. Undra hur det kommer gå. Det har jag väl berättat förresten att jag ska börja extraknäcka där nån kväll och nån helg? Om jag inte har, så vet ni vu iallafall. Jag kommer säkerligen göra bort mig sådär första dan bara för att glänsa lite. Det får inte gå fel, ingenting får gå fel på onsdag.


måndag igen

trött, som aldrig förr. har inte sovit som folk på hela helgen.däremot har jag sovit med folk. folk som jag tycker om. tack för helgen allihopa. blev även firad igår i hudik hos min syster. mormor, morfar med respektive var där, kusin bella, jon, mamma och så vidare. lite släkt helt enkelt. kul att träffa alla igen. det dröjer helt klart för länge mellan gångerna. hoppas på en släktträff nån gång framöver?

nä nu ska jag slå på gossip girl och försöka att inte somna. inte för att det är tråkigt eller dåligt, utan för att jag är så sjukt trött men jag måste se några avsnitt eftersom det är så bra. ta hand om er

Happy birthday to me!

Ja må mig leva ja må mig leva. Och så vidare lalala. Ja jag fyllde faktiskt år igår :-) Fick en dator utav mami när jag vaknade! Lagomt nöjd. Sen har jag ju fått en Thailandsresa och pengar utav pappa, och lite prydnadsgrejer. Sen kommer hela tjocka släkten på mammas sida i helgen. Fast vi kommer nog vara hos min syster i Hudik i hennes lägenhet eftersom vi inte är klara här hemma än. Men vi har fått soffa och matbord nu, så det känns skönt som fan!




Soffgrupp!

Hemma från skolan.

Hallå där.

Hemma från skolan idag för att jag är sjuk. Jag veeet att jag missar mycket eftersom det är praktiskt hela dan. Men är hellre pigg tills imorgon då det är min födelsedag?
Sitter hemma och kollar på TV nu. Så tråkigt att vara hemma, alla är i skolan, det är bara skit på tvn, ingen är social, allt är tråkigt lalala och jag bara klagar. Men om nån timme är alla nyhetsprogram slut och det blir lite blaskskit på tv som är hundra gånger roligare att se på. Intriger och grejer i typ Våra Bästa År och sånt, ja ni vet.
Annars idag vet jag inte vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt, kolla några filmer osv. Kanske ner på stan sen och kolla lite grejer. Dator kanske tills imorgon? Ja vem vet. Håller bara tummarna jag. :)


Bra nog sjuk.

Hallå! Återigen var det ett tag sdan jag skrev. Förlåt igen. Men har fortfarande ingen dator för den är trasig. Just nu sitter jag i Gnarp hemma hos Pappa och Jeanette. Kom hit igår och firades av släkten på Pappas sida. Trevligt var det och fina presenter fick jag. Kommer bilder på tisdag någon gång på presenterna osv. Men kan säga att jag fick en stor, svart, jättefin lykta till mitt rum, massa pengar osv. :) Dock har jag blivit jättesjuk så jag somnade vid 10tiden kanske efter att jag pratat med min älsklingsJohanna i telefon i nån timme. Puss på henne.

Idag blir det att åka tillbaka till Sundsvall efter 5tiden nån gång. Hem och soooooova.

Sköt om er!

RSS 2.0