Ingen rubrik

Nu ligger jag i soffan och slöar sönder och ser på Morden i Midsomer. Har bestämt mig för att inte göra ett skit på typ hela dagen. Förutom att köra epa sen med Beatrice såklart, och träffa Ljusdalingarna som kommer upp! Wiho! Måste även till Sundsvall en sväng och hämta lite kläder och sånt.

Nu ligger jag och kollar runt bland alla bilderna på min man, ja ni vet alla vem jag pratar om - Mikael Persbrandt. Oh yes! Jag kommer aldrig, och då menar jag aldrig sluta prata om honom. Dock har jag redan sett alla bilderna tusentals gånger, men det gör honom inte fulare, snarare snyggare och snyggare. Ojoj alltså. Puss på han!


Early morning

Tro det eller ej, men klockan är just nu 08.06 - och jag är vaken! tänka sig alltså.
Gårdagen var lugn, var till Bosse en sväng och hälsade på honom. Det är verkligen skönt att se dig såhär pigg! Det är som Karin säger, såhär pigg har du inte varit på över 1 år. Känns underbart att se dig så glad och pigg, hoppas verkligen det håller i sig så du får bli av med skiten, det är du värd!
Var även till Hilda och Pompen en sväng, skulle hämta epan men det gick inge vidare. Nytt försök idag blir det iallafall!

Vad händer idag då? Jadu, för min del blir det nog film hela dan som igår ungefär. Så jäkla skönt att vara ensam hemma och bara ta det lugnt så det finns inte. Det är så skönt med lov - tack gud för loven! Efter lovet blir det skola, med mina favoriter. Det kommer gå 100 gånger bättre än vad det gjort nu, det lovar jag. 3 perioder kvar i skolan, sen är det studenten, 14 dagar kvar till min födelsedag, 41 dagar kvar till Thailand, underbart känns det. Längtar som fan!


Nä nu ska jag lägga mig och se .. Gissa vad? Morden i Midsomer!


Tråkig dag och lite annat skit

Hej igen. Förlåt för att jag inte varit särskilt aktiv, jag ska försöka bättra på mig så fort min jäkla dator är igång igen. Just nu sitter jag nämligen i Tjärnvik hos pappa på hans dator. Vi var och åt hos Jeanettes föräldrar igår, det var trevligt. Jag sov här efter det, trevligt värre :) Har tillbringat hela morgonen från typ klockan 8 imorse tills nu med att kolla på Morden i Midsomer. Ska snart se andra avenyn, de läre ju ha slängt ut några nya program nu - and that's great!

Justja, det blev ju lite party i lördags också med brudarna. Haha så jävla underbar kväll! Okej kan väl medge att jag kanske inte var på världens partyhumör i början (förlåt för det) men det ordnade till sig när vi var påväg att skulle gå hem. Detta kan komma att låta fel, men det var fan roligast när vi skulle gå från Bergsjö till Gnarp. Har lite goa bilder som kanske kommer läggas upp? :) Kan sammanfatta "resan hem till fots" lite. Jag och Sofia var lite olagliga i början av vägen, moaha. Sedan tog det 1½ timme att gå från "city" i bergsjö, typ ajvas (stavning) till åkern. Bea/Matilda säger: Vi har gått typ 1 km nu. Jag: Ja men det är ju fan bra det på såhär kort tid! Haha. En stukad fot och astmaanfall, en sofia som höll på att ringa ambulans, hanna utan en sko, bea & matilda på full fart på vägen, sofia kom sist. Sedan satt vi i ett stall och gömde oss, fråga inte varför. Men det var roligt som fan, tack alla :)

Lov, that's great!

Ja men nu är det ju lov iallafall, så jäkla efterlängtat och skönt ska det bli! Jag är nämligen ledig imorgon, så jag har lov nu, nanana. Så vad händer på lovet då? Jag själv har inte den blekaste aning. Nästa vecka ska jag iallafall gå på bio med mamma på nya Bond filmen som tydligen ska ha premiär då, ja vettkatten, men men. Bio är ju alltid roligt så. Annars vet jag inte vad jag ska göra, rida, umgås med kompisar blir det iallafall. Skulle vilja hitta på nå bus, åka iväg nånstans, så om nån ska iväg nånstans - call me!

Efter lovet kommer mina gamla godingar tillbaka till skolan. Det har vart rätt tomt utan alla på skolan nu eftersom jag vart där själv, men jag ska inte glömma att nämna att 2orna och vissa 1or också går bra, haha! Vad vore jag utan alla er? Ingen vet svaret på den frågan.

I helgen då? VAD HÄNDER?! Haha jag kanske är aningen frågvis, men jag vet inte vad jag ska göööööööra, ring mig i helgen, för då är jag nämligen i viva la gnarp hela helgen lång!

PUSS PÅ ER!

Tragiskt.

Vart är världen påväg? Varför väljer så unga människor att avsluta sitt liv här på jorden? Av vilka anledningar? Vilka anledningar kan man ha när man är så ung, vad kan få en att vilja ta sitt liv när man inte levt nå länge alls? Ska man ens kunna ha såna stora problem när man är så ung? Jag tycker att det är tragiskt, jag förstår inte varför. De har hela livet framför sig, endå väljer de att försvinna. Jag tycker att det är fel! De tänker inte på folk omkring, utan bara på sig själva när de väljer att ta det steget. En person försvinner och får sin önskan uppfyllad, flera hundra människor lever kvar med frågan varför? Och man undrar ju varför? Hur kan man ens vilja försvinna från denna jord, lämna sina vänner, sin familj, allt? Jag förstår inte, jag är nog inte den enda som inte gör det. Jag tycker det är hemskt. Allt för många i iallafall min närhet har valt att avsluta sina liv nu den senaste tiden. Ska det aldrig ta slut på eländet? Så kanske de tänkte också, ska det aldrig ta slut på eländet? Det finns hjälp att få, hur omöjligt allt än känns, det är så hemskt. Istället för att utnyttja hjälpen som finns att få, så väljer de att ta sitt liv. Om jag kunde skulle jag ändra på det, jag lovar.

Jag undrar också varför de allra bästa, snällaste, omtänksammaste, underbaraste personerna alltid råkar ut för skit som cancer och andra dödliga sjukdomar? Varför i hela världen? Hur kan det vara så orättvist? Varför drabbas folk som inte gjort en fluga förnär för cancer? Det kan låta grymt när jag skriver det här, men när det finns folk som väntar på att få dö, som bara sitter hela dagarna och inte vill något annat så drabbas de som vill något med sitt liv, de som har livslust, de som vill leva. Det känns som att jag kanske trotsar flera människor nu när jag skriver det här inlägget. Det är bara mina tankar och funderingar. Det är för att jag inte kan greppa allt det här, jag förstår inte varför. Jag vill förbjuda det, stoppa det, göra något åt det. Jag skulle göra precis vad som helst. Inte bara för mina nära och kära, utan för alla, exakt alla.


It's friday, i'm in love!

Hallå i stugan. Hur mår ni då? Jag mår bara fin fint.
Idag är det efterlängtade fredag igen, gud så skönt. Har varit ledig idag, mycket bra tycker jag. Men nu är det som så att jag har inte den blekaste aning vad som händer i helgen? Sundsvall eller Gnarp? Festa eller mysa? Åh jag vill bara vara hemma och mysa med nära och kära och se en bra rulle och käka god middag. Jag vill ha juuuuuuuuuuul! Känns som att det är mycket jag vill nu, haha. Jul kommer när den kommer, middagen blir säkert av nån gång. Till nyår iallafall, då blir det middag at my place! Välkomna.

Jag är rastlöst, vet inte vad jag ska göra idag? Förresten så vet jag vad jag ska göra på lördag/söndag, då ska jag ner till Gnarp och se när min älskling är med på dressyrtävlingar i Gnarp :) Guud så bra och roligt! Håller tummarna.
Annars då? Vad händer?

:)

Hallå! Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte bloggat något, fy på mig. Men jag har haft fullt upp så har inte kunnat faktiskt, men det är väl kanske ingen ursäkt, vad vet jag? Iallafall, nu är jag tillbaka igen!

Det rullar på som det ska nu, jag går tillochmed i skolan -woho? Haha ja det är bra jobbat för att vara mig gott folk. Men det går faktiskt bra nu, känns väl kanske inte så bra men det går iallafall. Jag är inte ensam där nu längre så det går lättare då. Det är faktiskt snart lov, tack och lov för det.

Vad händer då förresten? Jag har inte den blekaste aning, vill hitta på nåt, hör gärna av er folk :)

Imorgon är jag ledig, SKÖNT! Så underbart med sovmorgon, sova hur länge jag villlllllllllllll :)

PUSS PÅ ER!


Så var helgen slut igen

Japp, tråkiga söndag. Har vart en rätt lugn helg. Åkte ner till Gnarp i torsdags och sov hos Hilda & Pompen. På fredagen blev det att åka till Hasselas kyrka och gå på begravning för dig Robin. Det var så fint, så sorget, så hemskt. Jag vill aldrig göra om det igen. Det värsta utav allt var att se dina föräldrar, och mormor/morfar , farmor/farfar. Speciellt när din farmor pratade längst framme vid kistan. Usch, det var så hemskt att se så många så ledsna. Det uppskattades vara 230-250 personer i kyrkan - fullsatt. Vila nu i frid Robin.

lördagen blev det fest. Jag var typ nykter, så var inte så roligt. Var mer mamma åt alla andra ungefär , haha. Åkte hem vid halv 2 för jag var tröttttttt och sov! Tack för kvällen endå :)

puss på er

early morning

Godmorgon. Allt bra med er? Jag är förkyld som en get, bara snorar och hostar. Ska kolla tempen sen och hoppas att jag inte har feber. För idag ska Hanna nämligen till skolan! Woho. Jag ska vara med min mentor nu i två veckor och hjälpa han när han har lektioner. Känns lite som lärare faktiskt, det ska bli riktigt roligt.

Som sagt feber, vill inte ha det. För nu känns det som man kommit igång igen. Tur att jag har min nya, varma, sköna jacka att krypa in i sedan. Och halsduk och mössa - mums.

Efter skolan, eller ska man säga jobbet? Haha, jag vet inte. Vi kallar det skolan. Annars låter jag så gammal. Efter skolan så ska jag hem direkt och packa massa saker för det blir viva la Gnarp hela långa helgen :) Blir tacos, umgås med vänner och släkt, festa, och självklart träffa min älsklingsramona !

Imorgon är det begravning.
Vad ska man säga?
Vila i frid.

Shoppingrunda!

Hallå där! Idag har jag varit på möte på skolan med rektor, syo, skolsköterska, mentor och mamma. Visst låter det farligt? Haha, det var det inte. Det gick alldeles utmärkt! Efter mötet gick jag er på skolan en sväng och träffade på lite babes. Kul att träffa er igen!

Sedan blev det självklart stan med mamma. Hittade riktigt fina grejer faktiskt :) Supernöjd!



Jacka från Kappahl - 999 kr
Halsduk från Indiska - 79.90 kr
Mössa från Kappahl - 69.90 kr
Duk från Indiska - 29.50 kr

Köpte även ett par skor och ljus men har ingen bild på dem.

Tråkiga måndag

Goddag! Hur står det till med er då? Jag hoppas det är bra.
Sitter hemma nu, har just kollat på lejonkungen. Shit vad jag älskar den filmen, så mysig! Har legat i sängen hela dagen, jag är så dum. Men vad ska jag göra? Dum fråga, men finns inget svar på den så. Idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att det ligger ett brev i min postlåda om några minuter, från dig! Snälla, låt det ligga ett brev där.

Imorgon ska jag nog ta sprutor i Hudik. Fyfan i hela helvete. Jag verkligen hatar det! Men när jag och min syster satt och pratade igår om nåt tvprogram hon sett på så var det tydligen en unge som fått en larv i huvudet som brukade kika ut ibland, efter att hon vart utomlands. Lite scary, kanske är värt att ta dom där sprutorna endå? Vad vet jag. Vill inte göra det men.

Väntar på mina efterlängtade hyllor också som jag beställde nån gång förra veckan. De borde komma nu snart tycker jag. Så jag kan göra klart min kära fotovägg som jag håller på med. Kulkul! :)

Kanon helg!

Ojojoj säger jag bara, vilken jävla helg! Den har vart helt underbar, tack alla för att ni gjorde den så bra.

I fredags kom Amanda, Lina och Sofia hit till mig och vi drack öl och spelade lite spel nån timme. Sedan åkte vi vidare till Erica, en aning dragna. Väl framme där fortsatte alkoholandet och vi blev askalas hela bunten. Sluta med att ingen hade så värst mycket kläder på kroppen? Haha, men det var kanonkul. Sedan snurrade vi på stan resten av kvällen. Har inte ett minne av när vi kom hem, men dagen efter visade det sig att vi hade haft roligt iallfall. Herrbesök fick vi också, vi sov 5 stycken i min stackars säng, hualigen. Jag vaknade dock på mattan? Haha, ja fråga mig inte. Har endå inget vettigt svar :) Bakis och jävlig hela dan igår, men det var det lätt värt! Måste göras om helt klart.
Lördag chillade bara jag och Sofia hela kvällen. Sedan snurrade vi på stan typ hela tiden. Skönt att ta det lugnt med tanke på hur extremt bra man mådde, inte. Sedan nu idag ligger vibara i sängen och lyssnar på musik, julmusik! Längtar som satan till juuuuuuuul! Vi ska snart till Gnarp med hennes morsa,
om hon får tag i henne vill säga :)

Julkänsla

Är det bara jag som tycker att det börjar kännas som jul? Tänkte på det igår när jag var på stan. När man såg alla gå omkring där, ensam, med pojkvän/flickvän, barnvagn osv. Jag vet inte varför det kändes så, men det gjorde verkligen det. Mysig stämning, också när det var mörkt ute och belysning. Det kändes ungefär som de sista dagarna innan jul när alla springer och letar de sista presenterna. Iår kommer jag dock missa de sista dagarna innan jul. Jag verkligen älskar jul. Hur ska det gå? Iof ligger jag på stranden i Thailand då. Men endå, jul är ju endå jul. Tur att jag kommer hem dan innan julafton, för den vägrar jag missa. Men allt julstök, hur julstökar man i Thailand? Aja, det blir många thailändska julklappar iår.

Förresten så ska jag den 21 oktober ta sprutor. Hur ska det gå? Med min fobi? Ojoj. Nästan så jag hellre stannar hemma i Sverige med mitt älskade julstök än att åka till Thailand i 2 veckor. Fy tusan för sprutor. Jag ska vara nersövd innan, annars kan de glömma att de får sticka nålar i mig.


Det börjar likna något nu

HÖRRNI, vet ni vad? Nu börjar det likna något. Gissa vem som fick svar på ett jobb igår? Joho, det var jag det! Ska in till butiken senare idag och lämna in mitt personliga brev och sånt. Återkommer senare med vart det är, om jag får det. Känns lite konstigt, men jag håller tummarna. Det gör väl ni med, right?

Jag måste köpa...

..en tröja! Jag är verkligen i behov av en snygg tröja tills ikväll. Som vanligt är jag inne på tunika, för jag älskar tunikor. Också för att jag inte vill visa mig i vanlig tshirt eller linne på fest. Vill ha nåt flashigt, nytt och snyggt. Känns som att man bara har kläder sedan man gick i 8an. Så det blir en sväng på stan senare idag, jag måste hitta en!


Godmorning sunshine!

Godmorgon, allt bra med er? Jag är trött. Känns som att jag inte sovit något alls inatt, fastän jag har sovit hur många timmar som helst. Antagligen beror det på att jag är sjuk, och det hatar jag. Det blir bara värre och värre, det är så tråkigt att vara sjuk. Feber har jag också, och idag är det fredag?! Det här håller inte. Flickorna kommer ju upp hit idag, och jag är sjuk? Nänä inte ikväll, ikväll är jag inte sjuk. Ikväll blir det partyparty! Sjuk eller inte, jag ska dricka öl!

Ska måla köket idag också. Så det blir klart någon gång så våra fina luckor hamnar där dom ska någon gång, och ett matbord skulle ju inte sitta helt fel? Haha, sen mit inlägg igår om att det vore lyx med soffa och tv måste ni ju tro att vi bor som värsta lodisarna nu när jag skriver om att det inte vore helt fel med ett matbord. Men så är det faktiskt inte, vi är bara inte klara ännu. Vänta och se! :)


Hoppas hoppas.

Jag hoppas, håller tummarna att just det där brevet ligger i brevlådan imorgon. Jag skulle bli så glad då. Ja alltså ett brev ifrån min kusin Johanna. Väntar på att det ska komma nån gång. Känns som en evighet sedan du skrev, trots att det bara var drygt en vecka sedan.


Åååh nästnästa vecka blir det shopping, då ska det spenderas många kronor, pank ska jag bli! Då väntar ny vinterjacka, mössa, vantar, halsduk, vinterskor och en massa massa annat. Det ska bli nice att få spendera mycket pengar. Ojoj.

Nu äre Jason Mraz på rix fm, för ovanlighetens skull ungefär. Läste i min nya FRIDA tidning idag som så fint kommer varje månad, att om de hörde "Im yours" på radion en gång till skulle dom flippa ur. Lycka till med att missa Jason Mraz, eller Kate Perry om ni lyssnar på rix fm. Själv har jag inga problem med im yours och i kissed a girl, de är bra låtar!


you can see it!

Yes, nu har jag varit så duktig så nu kan man se skymten av golvet i mitt rum, är det inte fantastiskt? Jag har städat, typ första gången jag riktigt städat sedan vi flyttat in. Det har inte kännts så nödvändigt när man inte haft hela rummet iordning. Men när vi vart på IKEA idag och alla kassar och kartonger stod på golvet, + allt annat skrot, kläder, papper osv jag hade där så fick jag ärligt talat känslan av att jag bodde i en skrubb, eller kanske soptipp? Ja nu ska det bli ändring på det, för jag är så otroligt nöjd med mitt fina rum, ojoj. Svartvitt säger jag bara, kan det bli bättre? Ska försöka få ut nån bild på det framöver, kanske imorgon. Vi får se, men ni som inte vart här än måste ju få ta del av det. Dock är det mycket finare i verkligheten än på bild. Och ni som redan vart här, vänta och se tills nästa gång ni kommer. Mycket mycket snyggare nu! Hihi. Längtar tills hela lägenheten är klar, det ska bli skönt. Tänk att få ha en soffa och en tv i tvrummet, det vore ju lite lyxigt? Haha.

i love IKEA!

Ja, gud vad jag älskar IKEA! Det är som en dröm att springa omkring där, man vill ha allt man ser. Allt är fint. Spelar ingen roll om man kommer dit med tanken att man ska köpa en grön lykta, så kommer man därifrån med minst två kassar - wounderful! Idag har jag och mamsen vart och shoppat. Hon köpte lite kläder osv, faktiskt snygga, tro't eller ej. Dock handlade inte jag nåt, gick bara omkring för hade så otroligt ont i huvudet, migrän, mums i like it - not. Men fick 2 ipren av mamma och så gick vi in på IKEA, där kan man skriva mums. Skulle köpa en ram, men kom hem med 8 stycken svarta i olika storlekar. Kom på idén att göra en fotovägg, så ikväll har jag bara pysslat med massa kort, och snyggt blir det! Kom även hem med 5 kort man kunde sätta i någon ram. Bilder på elefant, lejon, zebra, apa och en till elefant - alla i svartvita = hanna love it! Kom även hem med 4 svarta blockljus och ett svart fat till det. En matta fick följa med hem, och en taklampa. Jag har säkert glömt att nämna något, men fick med oss mer än tänkt, alltid lika kul att snurra runt på IKEA.

Kommer bilder under morgondagen på mina ramar och foton, jag lovar, ni kommer gilla dom!

Puss på er.

Studiebidrag = spendera

Nu kommer det där tjatandet om 1050 kronor i månaden, "det räcker väl inte?" lalala. Fick studiebidraget för nån dag sedan. Och jag har faktiskt pengar kvar, tro't eller ej! Känns skönt att veta att man har lite, men det går otroligt fort att göra av med den lilla summan.

Har faktiskt varit duktig och jobbat lite med pappsen också nere i Gnarp. Känns också skönt. Sedan studiebidraget, som jag måste spara en hel del utav eftersom jag ska till Thailand i december. Sedan fyller jag år snart, eller ja, om en månad, vilket betyder pengar av släkten. Det är faktiskt rätt bra att bli gammal, för när man var liten fick man jämt leksaker och sånt. Kanske en hundralapp max i fickan. Nu de senaste åren har alla så dålig fantasi (vilket jag tackar gud för) så då får man massa pengar istället - great, isn't it? Men de pengarna jag får då kommer också gå till Thailand. Längtar så sjukt mycket! Min vän Bea åkte ju till Grekland igårkväll, gud så skönt. Vill till solen jag med , nununu!

Förresten gott folk så väntar massa nyheter de kommande veckorna, oh yes! :D

Vart är den gula bilen?

Åh jag sitter här och väntar på att den dumma gula bilen ska komma hit. Ja precis, postbilen! Den skulle vart här vid 12, och nu är klockan 3. Väntar på ett brev som förhoppningsvis kommit idag, så vill att den ska komma hit nu nu nu. Förresten ska jag passa på att be om ursäkt för att jag varit aningen inaktiv sista tiden. Min dator är fortfarande paj och just nu vill jag bara kasta den åt helvete och råna Media Markt på en ny. Okej, råna vill jag väl inte. Men en ny dator sitter inte fel just nu.

Idag har jag sökt massa jobb, hoppas på att jag får något utav dessa. Jag måste verkligen ha ett jobb, som jag sagt flera flera gånger. Har även blivit förkyld, damn :(

MEN HÖRRNI!? Vad var det för dag igår? Jo onsdag, och vad betyder det? Lalala Persbraaandt. Oh yes! Sprang från busshållplatsen vid kiosken hem hit. Det tar cirka 7-10 minuter att gå. Men igår sprang jag, dels för att hinna till tvn, och dels för att det spöregnade och blåste som fan - hanna hade inget paraply. Sprang uppför trapporna, genomblöt. In i lägenheten, klockan slår 21.00 - rekord! Wowowo, det var grymt gjort av mig. Sedan njöt jag gott folk, tro mig.

Blev medlem på ännu en sida idag, en statist sida. Vem vet, kanske får jag träffa min favorit genom den sidan? Man jag ju alltid hoppas, och drömma vidare. Appropå dröm så drömde jag att han ringde mig för nån natt sen, blev en aning less när jag insåg att det bara var en dröm och inte verkligheten. Iallafall, den där sidan. Kollade runt lite på galleriet, och där hittade jag självklart inspelningen av Oskyldigt Dömd. Och vet ni vad? Där är ju min favorit, med en sockersöt 7åring i knäet. Jag kan ju inte påstå att jag är avundsjuk, på en 7åring. Men jag hade väldigt väldigt gärna bytt plats med henne. Tänk att hon kanske kommer gå hur långt som helst, tack vare att hennes föräldrar en gång i tiden registrerade henne där, deras lilla dotter, så fick hon träffa min favorit. Ojoj, lyckos dig säger jag bara!

RSS 2.0