Agnes Carlsson - wow!?

WOW säger jag bara, vilken kanonlåt Agnes Carlsson - on and on är! Eller hur? Den är grymt bra! Det känns ju inte direkt som måndagar när man lyssnar på henne inte, är det inte helg snart?

Förresten så händer det nånting speciellt denna vecka, en riktig hemlis ja har för er :D Kommer mer om det senare, och bilder!

Fiesta

Vad var det för dag igår? Det var ingen vanlig dag, för det var Ericas födelsedag hurra hurra hurra! Vi firade henne i fredags. Det bjöds på mat och tårta såklart. Vi var ett gäng brudar som var hemma hos Erica först, spelade lite spel som "Jag har aldrig" och ett annat roligt spel där man skulle skicka massa konstiga sms till någon i telefonboken typ : Jag är osäker på min sexuella läggning, vad tycker du jag ska göra? Sedan om personen ringer eller smsar så får man inte svara. Det var riktigt roligt. Vi drog vidare till Haga någon timme senare med lagomt mycket alkohol i kroppen. Var där ett tag, och fick ännu mer alkohol i kroppen. Sedan av någon konstig anledning åkte vi till Njurunda där det skulle vara fest. Smått missnöjd när vi kom fram och "festen" var i en liten stuga utan musik eller värme typ. Så jag, Erica, Helena och Angelina bestämde oss för att gå och vänta på bussen för att åka hem. När vi satt och väntade på bussen så kom det nått freak i kalsonger och gasmask och skrämde skiten ur oss, fan vad rädd jag blev! Aja, vi kom hem välbehållna om någon nu skulle blivit orolig av min rörande text - haha! Tack för en trevlig kväll allihopa!


Sundsvall

Kom precis hem till Sundsvall. Fick skjuts hit av Eddie som skulle besikta Hilda och Pompens bil, så vi var där först. Det gick väl rätt okej, sedan skjutsade han hem mig hit. Så nu ligger jag i min sköööna säng. Har sovit i Böle inatt, underbart! Känns konstigt att det inte är jag som bor där längre, wierd. Som tur är så är det ju min bror som bor där nu så man kan komma dit rätt ofta endå. Var och hälsade på Ramona på klubben igår också, var ju en vecka sen nu. Hon verkar trivas bra där, och det är bra. Ska ta dit en hästpratare om några månader igen och se hur hon tycker och tänker om stället.

Jobbade igår med pappa, haha jag körde tröska - tro't eller ej! Det var jäkla roligt faktiskt att börna runt på täkten med en sån där jättemaskin. Kändes ibland som att den skulle tippa omkull, men då gasade man på så kändes det bara som att de guppade. Lättförtjänta pengar! Jag som är i behov av det.

Idag blir det måla köket och sånt, och soooova. Är jättetrött! Har inte blivit allt för mycket sömn i helgen. Tror jag ska lägga mig nu direkt. Godnatt, eller ska man säga godmorgon?

Krille 19 år!

Japp, nu har Krille gått och blivit 19 år! Och för er som inte har en aning om vem han är, så kan jag meddela er att det är min systers pojkvän. Han fyllde år förra helgen, och det firade vi lite här hemma igårkväll då han och min syster kom upp hit. Det blev fläskfilé, hemmagjorda klyftpotatisar och nån god sås som jag inte kommer ihåg namnet på. Gott var det iallafall! Det avslutades med daimtårta och/eller kladdkaka - mums! Bilder kommer senare.

Stress stress ännu mera stress!

Ja nu är det verkligen stressigt för Hanna. Men det får henne inte att svika hennes kära blogg, haha. Jag har så mycket att göra nu. Kom hem till Sundsvall för några minuter sedan, och se, nu sitter jag redan här.

Åkte till Gnarp igårkväll till de underbaraste för att min dator krånglar så otroligt mycket, och är full med virus. Så det var meningen att min bror skulle formatera den åt mig igår/idag. Jag hade fixat XP skiva och allting, men så är det en DVD-skiva, och jag har ingen DVD-läsare. Så det gick åt pipsvängen, men som tur var så har jag en sån snäll pappa som lånade t sin bärbara till mig så jag skulle kunna sitta här och skriva skriva skriva.

Ikväll blir det party utan dess like. Erica fyller 17 år på söndag, och det ska självklart hennes favoritbrudar och hon fira ikväll. Det blir middag klockan 18.00, sedan har jag hört att det ryktas om några lådor öl - sounds good to me. Helena är påväg upp hit till mig med, hon ska också få följa med till Erica. Hoppas på en kanonkväll ikväll brudar, såklart det kommer bli det! Uppdatering och bilder från middagen kommer förhoppningsvis imorgon.

Imorgon ska jag även till Gnarp, ska jobba med pappa. Som jag nämnt i tidigare inlägg är jag i stort behov av ett jobb, och pappa har fixat lite jobb åt mig nu i helgen. Ska bli så skönt att få lite pengar, det behövs verkligen.

Appropå pengar, Lyxfällan, som går på TV har ringt till min faster och hennes familj! Haha, är det inte otroligt? Tänk att de ska åka och filma hemma hos dom, det är nog det bästa som hänt dom på länge. Och eftersom jag vet att dom läser min blogg, så ska jag passa på att säga att jag är urlycklig för eran skull. Puss på er!

Och puss på er mina läsare, nu måste Hanna hoppa in i duschen .

Bloggdesign

Jag har förstått att min blogg ser olika ut för vissa av mina läsare. Det är för att jag skapat min blogg i XP, inte vista. Så ni som har vista, håll ut, jag ska fixa iordning min blogg så fort jag har tid. Det blir någon gång nu under helgen.


Happyface

Från att internet inte fungerar, och inget annat vill gå som jag vill idag (okej, internet är fortfarande fuckat), så har det just gått mot ljusare tider. Mamma kom hem för ett tag sedan, hon hade vart på ICA Maxi och vet ni vad? Munk-Lasse , eller Munk-Olle som jag kallar han för, var där och sålde mina älskade favoritmunkar! Och ännu bättre, mamma hade köpt 10 stycken. Woho! En vanlig konversation mellan mig och mamma gällande munkarna :
Mamma: Åh nu har jag mumsat i mig 4 munkar!
Hanna: Då är resten mina!
Mamma: Men varför ska jag bara få 4 och du 6?
Då kom det klockrenaste svaret upp i mitt huvud, men jag valde att inte säga det rakt till henne. Vad jag tänkte säga var : För att du fick sex igår, och inte jag! Haha, ja ibland är även jag smart och lite rolig samtidigt.

Hon hade även tagit med sig posten upp och berättade att jag fått brev. Ett brev var från Skatteverket, men jag förstod inte ett piss utav det som stod på pappret så jag la ifrån mig det rätt fort. Det andra brevet var ett stort brev. Tänkte att nu är det väl nå reklam, eller någon form av nyhetsbrev. Det stod mitt namn och min adress på det. Suck, tänkte jag. Vad är det nu för skit i detta brevet? Vände på brevet, och längst upp stod det en adress som jag väntat på sedan den dagen avsändaren åkte ifrån mig. Det var Johanna, min älskade Johanna, som hade skickat ett brev. Jag kände hur jag blev alldeles varm, och ett stort leende bröt ut i mitt ansikte. Jag tänkte att om jag flinar mer nu så kommer mina ögon inte synas. Gud så glad jag blev! Hon hade börjat brevet med : Hej syrran! Saknar dig.
Tror inte att jag får skriva ner innehållet i brevet, men i slutet hade hon skrivit :
Jag saknar dig verkligen, sitter och tänker på allt vi gjort genom dom åren som gått. Det är väll en hel del, men det kunde ju ha varit mer. Ha det, sköt om dej. Älskar dej mest, saknar dej pussar och kramar ifrån lillasyster <3

Vet inte vad jag ska skriva mer om brevet, förutom att jag är så inåthelvete glad nu!

Irriterande

Ja, internet är MYCKET irriterande! Blir galen på det. Det funkar bra 5 sekunder, sedan dör det. Samma visa om och om igen hela tiden, så frustrerande! Och så har jag på blandning på winamp, och jag blir galen så fort det kommer en Lars Winnerbäck låt. Förstår inte varför, jag älskar hans låtar, men inte idag. Nä usch, idag är det inget som stämmer för mig!

Jag är fortfarande jätterastlös, det finns verkligen ingenting att göra! Fast jag har faktiskt hunnit med att dansa lite dansmatta, det är grymt roligt. Undra vad grannarna tycker om min dansmatta. För just nu känns det som att det kommer att bli roligare och roligare att dansa = jag kommer tillägna tid där. Men om de kan ha tvn på högsta volym dygnet runt så kan väl jag få hoppa och studsa lite jag med, eller? Tänk vad kul det kommer att bli när jag ska ha min middag om några veckor. Dansmatta, singstar, buzz och förhoppningsvis har jag införskaffat mig Guitarrhero då också. Det är så kul med alla dessa grejer! Undra om det blir klagomål av grannarna då? Kommer iallafall mer info om min middag här framöver!

Förresten så blev jag medlem på kingolotto.se igår. Det är en lottosida där man har 10 gratis lottrader varje dag som man får fylla i vilka nummer man vill i. Sedan är det dragning på kvällen, och man ser om och vad man vunnit osv. Iallafall så gjorde jag mina 10 rader igår, de 3 första var man ganska noggranna med. Men resten tröck man bara överallt kändes det som. Så när jag kollade mailen idag så hade jag fått ett mail från kingolotto. Det stod att jag hade vunnit, jag hade vunnit 80 poäng! Jag blev överlycklig, tänkte att 80 poäng måste ju betyda rätt mycket, det måste ju vara mycket! Det stod att jag skulle gå in på hemsidan för där kunde man byta ut poängen mot olika vinster. Jag tänkte att jag kommer ju få supervinsten nu med mina 80 poäng, vad annars liksom? Jättenyfiken och en aningen stolt loggade jag in på kingolotto för att kolla vad det var för vinster. Blev helt stum när jag såg dem. Mina poäng räckte ju inte till nåt alls, man måsta ju ha närmare 1000 poäng för att få 1a vinsten, och det var typ en penna - besviken! Men man kan ju faktiskt vinna en resa för 25.000, so why don't give it a try?

Boring

Nu har jag precis ätit Raggmunkar och lingonsylt - i like it! Det är fruktansvärt gott måste jag säga. När jag nu sitter i sängen och kollar runt i rummen inser jag att det verkligen är på tiden att jag tar och städar mitt rum, sanera vore kanske ett alternativ. Okej, så illa är det inte, eller är det? Åh, det är så jobbigt att städa, och tråkigt också! Kanske skulle jag anlita någon, det vore inte helt fel. Så, intresserad utav att städa mitt rum för en fin peng?
- Välkommen att höra av sig! Haha.

Jag känner mig otroligt rastlös, och då knäcker jag fingrarna. Jag vet att jag måste sluta, men det går verkligen inte! Det är så jobbigt med "måsten", saker man bara måste göra hela tiden, besatthet, eller hur jag ska formulera det så ni förstår. Jag knäcker jämt fingrarna och tårna, tillochmed i sömnen. Jag vet att det inte är bra, och att jag måste sluta, men det går bara inte! Men det är roligt att höra på andras "besattheter". Jag har ett till exempel. När jag äter godis med olika färger, typ de där små Palle Kuling godisarna, dom där gröna, gula och röda. Då måste jag alltid ha exakt antal godisar. Alltså om jag tar upp en näve och får 5 gula i handen, och 3 gröna så måste jag direkt äta 2 gula först innan jag kan äta någon annan godis. Det måste vara lika många utav varje. Och vill jag ta 2 godisar, så måste jag ta olika färger, 1 gul och 1 grön. Det kanske låter lite konstigt, men det är så. Om ni har nån "besatthet", något ni bara måste göra, typ som att du måste damsuga minst 3 gånger om dagen. Eller du måste trycka på snooze minst 1 gång på morgonen (gör jag också), berätta gärna om den så jag och flera kan få läsa. Det kan faktiskt bli riktigt kul att höra om flera kommenterar!

Ja må Persbrandt leva!

Idag fyller ju faktiskt Mikael Persbrandt år - GRATTIS! Ojojoj säger jag bara! Igår var ju säsongsstarten för Oskyldigt Dömd, och min absoluta favorit är självklart Mikael Persbrandt. Jag hade så länge planerat att jag skulle se säsongsstarten, jag hade så länge väntat på att det skulle bli onsdag. Så väl igår när det var onsdag, så var ju Markus här några timmar och kollade på lägenheten och sånt. (Förresten så var det inte lika jävligt att guida honom hit) Vi skulle åka på Texas och käka, så jag duschade och gjorde mig iordning. Några minuter innan vi skulle åka kom jag på det - om jag åkte ner på stan skulle jag missa Oskyldigt Dömd! Tro det ej, men jag var snäll och följde med ner på stan. Där träffade vi Erica och gick till Texas så Markus skulle få äta på sitt favoritställe. Klockan blev 21.00, och jag kände att jag bara måsta hem och se det! Jag vägrade missa hela programmet. Jag skulle ju sova hos Erica, så vi gick på hemmakväll och laddade upp med godis. Vi tänkte köpa lite, men det hela slutade med godis för nästan 80 kronor. Det finns för många godissorter, helt enkelt.

Vi kom hem till Ericas lägenhet när halva programmet varit, men det hindrade inte mig från att skynda på Erica att slå på tvn, mumsa godis - och mumsa Persbrandt! GAH, jag älskar honom. Jag får aldrig nog. Så sa jag till Erica, att nån gång i mitt liv måste jag träffa han, jag bara måste träffa honom! Och vet ni vad hon säger? Jo, att hon sprungit in i honom i Stockholm för nåt år sen!! Blev jag galen? JA DET BLEV JAG! Hon fick sitta och berätta alla detaljerna, vad han hade haft för kläder, ja allt. Ojoj, så avundsjuk jag blev :(

jobb, pengar, kläder

Jag behöver verkligen ett jobb, extraknäcka nånstans på kvällar och helger. Har hört runt på lite olika ställen, men hittar ju ingenting. Men jag måste verkligen hitta något så man kan tjäna in en extra slant i månaden. Man kommer ju inte direkt långt på studiebidraget på 1050 i månaden precis. Har läst någon gång i en tidning någonstans en annons att man kan köpa allting man behöver för barn/studiebidraget. De menade alltså att man på 1050 kr kunde köpa ett par nya byxor, en ny tröja, skor, trosor, strumpor, jacka etc. Ja en daglig outfit, allt från topp till tå, menar de att man skulle ha råd med. Knappast? Jag har funderat en del på det där, vilka affärer de då shoppat i för att hitta allting till det priset. I mitt 16åriga liv har jag då aldrig varit med om den drömmen att man skulle ha råd med allting för den där lilla slanten. Men tänk om man skulle kunna köpa en hel outfit som man trivs med, inte bara nåt slit och släng - för 1050kr!

Lagomt tråkigt..

Jag har jättetråkigt. Sitter rakt upp och ner i sänge och gör absolut ingenting. Kollar runt överallt på olika bloggar är ungefär vad jag sysselsätter mig med när jag har tråkigt. Har fixat lite mer grejer på bloggen nu, bla dagens låt, nedräkningar, klocka, omröstning osv. Det blir mycket roligare att blogga när man har en fin blogg tycker jag :)

Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Göra en ansiktsmask ska jag också göra, det är så otroligt skönt efteråt man gjort en. Gullig är man när man har en på också. Just nu har jag lysande gröna ansiktsmasker - jättegulligt! Sedan blir det till att göra sig iordning, Markus kommer ju hit och ska kolla på lägenheten. Men vi ska väl åka iväg direkt eftersom jag inte ska sova hemma inatt. Så vi ska käka på Texas, eller iallafall han. Han har tjatat om det nu hur länge som helst, och eftersom han är nere i dyngbyn året om och inte får se så mycket av storstan så är det väl på tiden att han får käka där nu då när han gått och längtat hur länge som helst. Annars blir det väl ett jävla liv.
Efter Texas ska jag ta med Markus på en tur i en stadsbuss hem till Erica. Ojoj vad mycket nytt han kommer lära sig idag lillbonben.
Vet inte vad vi ska hitta på där, blir väl att bara ta det lugnt.

Eftersom jag inte ska, eller rättare sagt inte FÅR sova hemma inatt för mamma så passar jag på att skriva allting om idag nu istället så ni inte missar nånting.

Gratissidor är bra!

Att det finns gratissidor är ingen nyhet, att det kan verka hopplöst att ens pröva är inte heller någon nyhet. Men tänkte tipsa er här nu om 2 gratissidor som det faktiskt inte är så svårt att samla ihop poäng på, och som faktiskt funkar!

Den första sidan jag tänkte tipsa om är Gratisklader.se Där samlar man ihop poäng, genom att exempelvis värva nya medlemmar och besöka olika hemsidor som ger gratis poäng. Sedan byter man ut poängen mot presentkort som man får hemskickade till en. Denna sida ger dig möjlighet att samla ihop poäng och få presentkort hos H&M, Gina Tricot och JC. Allt du behöver göra är att registrera dig, och det kan du göra här . Då får du även 50 poäng i startbonus.

Den andra sidan jag tänkte tipsa om är Gratisbio.se. Där samlar man också ihop poäng, genom att utnyttja de erbjudandena på sidan man tycker är intressanta. Vad man kan vinna på Gratisbio.se är presentkort, biobiljetter osv. Även där byts poängen ut mot presentkort eller biobiljetter som man får hemskickade i brevlådan. Allt du behöver göra är att registrera dig, och det kan du göra här . Där du du också 50 poäng i startbonus.

Lycka till!

Goddag!

Ligger och slöar i sängen med magtränaren i full gång så jag är inte så lat faktiskt. Det är konstigt hur små stötar kan göra så mycket, fast jag har aldrig riktigt gett den chansen så man vet ju inte om de fungerar. Men det märks nog framöver!
Har inte hunnit med så mycket idag ännu. Eller jo jag har kollat igenom lite gamla bilder. Hittade några gamla godingar faktiskt, typ barnkalas och sånt kul. Det är alltid lika roligt att hitta såna kort, man kan sitta hur länge som helst och bara kolla på dom.

Idag blir det till att måla köket, grundmåla vitt och sedan en ljusgrå nyans eftersom våra köksluckor är mörkgråa, och tallrikar, bestick osv i lika färg. Det är läskigt att vi kommit så långt med lägenheten, hallen, mitt rum, mammas rum är klara. Köket blir klart nu i de här dagarna, sedan är det faktiskt bara tvrummet kvar! Ska bli otroligt skönt när hela lägenheten är klar. Kommer bilder framöver.

Ska möta Markus på stan idag också, han ska komma och kolla lägenheten. Så det blir ännu en guidning i telefon så han hittar hit, får vi se om han tycker det är svårt eller inte. Han ville även äta på Texas, så det blir väl en tjockdag idag då som det ser ut. Senare blir det Erica, ska sova där ikväll - mys!

För många sena kvällar

Det har verkligen blivit många sena kvällar den senaste tiden. Och titta på klockan, snart 12 - igen. Suck, att det ska vara så otroligt lätt att vända på dygnet, och så svårt att vända tillbaka det igen. Det är ju omöjligt! Och så är jag inge trött heller, kan inte sova. Så jag bloggar lite istället, och fixar designen lite. Har hållt på hela dagen med det. Det börjar väl likna något nu, men är inte nöjd än. Veronica Maggio - Aldrig nöjd. Haha, ja nu har jag dålig humor också såhär på kvällskvisten. Ska ta och göra en kopp te nu och slå på en bra film. Sov gott!

"Jag vill ha som Hanna har!"

                                                                         Kom på en rolig sak som hände nu i helgen också när jag var nere hos Hilda och Pompen och mina kusiner. Jag har ju haft rätt flurigt hår ett bra tag, gick väl åt någon hårspraysflaska i veckan. Men jag gillade det, det har liksom varit jag att komma till skolan med ruffsigt, uppsprayat hår. Dock har jag börjat fiffla mer med platttången nu, eller locktången. Goodbye ruffs - hello newstyle(?)

I Söndags när jag vaknade hos dem så var det första jag hörde ljudet av hårspray. Det följdes upp av min lilla kusins röst som sa : Jag vill ha som Hanna har! Också hörde man mer hårspraysljud. Haha, kunde inte annat än skratta. Att vakna av att höra det och kliva ur sängen med ett leende på läpparna, minns inte när jag klev ur sängen så sist? Jag gick ner för trappen och där var min lilla ängel men uppsprayat hår, och hon sa överlyckligt: Kolla, nu har jag som dig!

En stund senare badade vi skumbad, jag och Lina så hon skulle få ur all hårspray. Men istället för att rikta in sig på att få ur hårsprayen var det mer kaos i badkaret för hon skulle hoppa omkring och skvätta vatten över hela rummet. Det var roligt då det höll på, men efteråt, vem fick stå och torka golvet och spola bort skum från väggar och golv? Haha, jo jag. Men vadå, huvudsaken hon hade roligt.

Vi fortsatte dagen med att dansa dansmatta och stå i. Efter en stund sprang Lina iväg och man hörde återigen ljudet av hårspray. Sedan kom hon tillbaka med kam och hårspraysflaskan. Jag sa att jag skulle hjälpa henne att få håret som mig - och toperade det! Hon sa mest aj hela tiden, men jag fyllde i att vill man vara fin får man lida pin. Vill man se ut som Hanna i håret får man tåla lite. Det hela resulterade i någon form av spikes och typ en hel hårspraysflaska. Men hon blev nöjd, och gullig blev hon också, eller hur?

"Jag vill ha som Hanna har!"

Fläskfilé och klyftpotatis!

Förra veckan kom Erica hit efter hon vart duktig och gått i skolan en hel dag. Fick guida henne upp till lägenheten genom telefonen ifrån Navet (bussstationen i centrum) och hit till Sundsbruk där hon hoppade av bussen och sedan gångvägen hit. Är det verkligen så svårt att hitta hit? De som varit till mig hittills tycker det. Fast om sanningen ska fram förstod jag inte minsta lilla utav kartan jag skulle läsa i framsätet när vi skulle hit på lägenhetsvisning. Vägar överallt, korsningar, skyltar. Nä tacka vet jag Böle, där fanns det bara en infart till den 2.5 km långa grusvägen in till hem ljuva hem. But life goes on, och det är bara att lära sig leva med det.

Som sagt, efter att ha guidat Erica hit till mig åkte vi till ICA Maxi direkt för att köpa mat. Jag hade ju lovat Erica att laga mat åt henne tills hon kom hit, för hon var så hungrig. Men jag hade ingen tid, så vi for tillsammans dit. Erica fick bestämma, så det blev fläskfilé och klyftpotatis med kantarellsås och beasås förstås. Och de flesta känner ju till hur "duktig" jag är på att laga mat, ni som inte gör det - jag kan verkligen inte laga mat! Så väl hemma i lägentehen fick Erica ställa sig och skära fläskfilén medans jag var duktig och la klyftpotatisarna på en plåt och hävde in i ugnen. Faktiskt var det jag som gjorde Kantarellsåsen också - not bad!

Hände även en rätt humoristisk grej i köket när vi höll på och kockade till middagen. Jag stod och höll i margarinpaketet och pratade samtidigt med Erica. Plötsligt bara flyger margarinpaketet ut händerna på mig, rakt på Ericas byxor, sedan vidare ner på golvet. Och jag flög i ilfart ner på golvet efter det. Det hela resulterade i massvis med skratt så magen värkte. Haha, det var så roligt! Man brukar ju säga att killar inte kan göra 2 saker samtidigt? Hålla i smörpaket, prata. Äh, vi lämnar det. Gott var det iallafall :)

Mysdag med Bea!

Eftersom jag halkat efter lite med bloggandet den senaste tiden (förutom de tidigare inläggen idag) tänkte jag skriva ner några saker jag gjort under den tiden. Detta inlägget hände för 2 veckor sedan. Haha, det där lät mer som en saga, typ : för länge sedan, djupt inne i en skog blabla. Vilket fall som helst, så är det ingen saga. Utan för 2 veckor sedan kom faktiskt Beatrice och hälsade på mig för första gången sedan jag flyttade hit! Superkul var det måste jag säga. Självklart följde ju Monica (beas mamma) med upp för att kolla in den då halvklara lägenheten. Och jag fick även 3 ljuslyktor av henne i inflyttningspresent. En pollypåse fick jag av Bea, tänka sig. Så väl hon känner mig så hon vet att Polly är en av de bästa sakerna i mitt liv. Men nu ska ju inte detta inlägget gå åt att berätta vad jag tycker om, utan vad vi gjorde de här 2 dagarna hon var hos mig.

På fredagen när hon kom hit på kvällen, gjorde vi oss iordning och åkte ner på stan och träffade Camilla. Under kvällen fick jag reda på saker som gjorde att jag tappade lusten till allt och stämningen förvandlades till - boring! Vi åkte bil runt runt resten av kvällen istället för att göra något roligt. När vi kom hem seeent på natten kändes de 5 minuterna från busshållsplatsen och de 3 trapporna upp till lägenheten som en evighet! De ville aldrig ta slut, vi kom aldrig hem kändes det som. Men det var mycket efterlängtat att lägga sig i min sköööna dubbelsäng och bara sova!

Lördagen klev vi upp och åt frukost, gjorde oss iordning lite snabbt och min kära storesyster fick skjuts oss till Birsta City där vi planerat att tillbringa våran dag. Vi var taggade och visste exakt vad vi sökte och ville ha. Vet inte hur många varv vi gick runt runt och hittade allt mellan himmel och jord. Vi stannade upp och tog en fika på Waynes, måste säga att Chokladen de har där är otroligt god! Varm choklad med grädde och en kycklingwrap mitt i en shoppingrunda på Birsta City - mums, det kunde inte bli bättre.

Ont i tån, trösta med tv?

Idag gör det ondare i tån, undra om det kanske är påväg att bli infekterat tro? Hoppas inte. Kommer ju ihåg hur det var i somras när jag trampade på en rostig hammare och lyckades kutta bort en skaplig skinnbit under foten och nästan fick blodförgiftning och inte kunde gå riktigt på nån vecka - och missade uggla på gatufesten gjorde jag också! (Såg honom i Göteborg 5 augusti då jag var där på lisebergsresa, pretty stolt!) Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om. Hemma från skolan idag iallafall. Kan ju inte gå som folk, så blir hemma. Känns ju kul när man köpte en dansmatta i lördags och tänkte pröva lite. Kanske inte är meningen att jag ska dansa, haha vad vet jag? Har iallafall tröstätit lite Nutella idag, kände att jag var värd det, hihi! Ska hjälpa mamma idag istället med lägenheten. Vi har ju kommit en bit nu! Mitt rum, mammas rum och hallen är klara. Toaletten var ju redan renoverad när vi flyttade in. Så det är köket som ska målas och de nymålade luckorna ska sättas dit, sedan vardagsrummet. Längtar tills vi ska köpa nya möbler till både kök och vardagsrum, precis som vi gjort i de andra rummen också. De kommer bli nice!

Förresten, säsongsstarten för Andra Avenyn var ju i söndags. För er som inte vet är jag en riktig Andra-Avenyn-Geek, så har rätt höra förväntningar för denna säsong. Känner på mig att det inte kommer vara lika bra nu som förut, när Angelica, Jossan och Olga inte är med längre. Och de nya skådisarna, vad är de för några? Undra om och hur de
kommer kunna ta deras plats. Hoppas de är duktiga, säsongen måste vara minst lika bra som förra! Vad tror ni? Första avsnit tet var ingen höjdare, hoppas på ett bättre avsnitt ikväll!

Längtar även tills imorgon då Oskyldigt Dömd har premiär! Och de som känner mig vet nog varför. Just det - Persbrandt, oh yes. Och som alla redan vet är jag helt crazy i honom, och jag måste bara få träffa honom innan jag dör. Eller som Markus sa igår - det blir väl innan han dör? Pöh, åldern spelar väl ingen roll, eller vad brukar man säga? Huvudsaken man är kär - eller?

Slutaudition ikväll i Idol! Ska bli spännande, gillar den där 16åriga tjejen med gitarren nå grymt. Och tänk att hon inte visste om det själv hur grym hon är på att sjunga. Håller på henne, och på den blinda mannen.

Nu kallar slipmaskinen, penslar, färg och antagligen nå jävulskap som jag jämt lyckas med.


Smidiga Hanna

Haha, tänkte berätta för er hur smidig jag var igår! Markus kom hem ifrån Skåne i förrgår efter att ha vart där i 2 veckor. Jag var hos min faster med familj, och hon skulle åka och hämta honom i Hudik då han kom med tåget. Så vi skulle överraska honom att jag var där. Först gjorde jag bort mig då jag var inne i köket och lekte med ungarna, då det visade sig att Pompen (fasters man) pratade med honom i telefonen. Haha, sedan fick jag telefonen och han säger: Skulle inte du åka hem vid 4? Jag svarar snabbt: Jo men det blev inte så, ska åka vid 8 istället.
Han gick på det, och vi la på. Sedan får jag självklart migrän, och ligger med blöta pappershanddukar i ansiktet hela kvällen och försöker få lite sömn. Så det gick ju inte så bra att vara smidig då jag skulle gå ner och blöta dem sedan, då stod Markus i köket, och där kommer jag ner likblek i ansiktet, med pappershanddukar tryckta mot huvudet och måste sett en aning rolig ut.

Igår var jag också mycket smidig. Markus hade sovit över hos min faster, och dan efter (igår) höll vi på och fjanta oss och sprang runt i hela huset som galningar. Det flög skor lite överallt och andra saker, men vadå, man måste väl få vara lite barnslig ibland också väl? Haha, vilket fall som helst var det skitkul, enda tills jag skulle springa in genom ytterdörren och var redo för min välplanerade högerkurva in mot tvättstugan dit Markus sprang. Men det blev inte riktigt som jag ville, utan istället slog jag i stortån i tröskeln med nå järngrejs, aluminiumkant eller liknande och föll ner på golvet bland alla skor. Låg och åmade mig ett tag och konstigt nog skrattade jag som en galning! Ungarna kom och skrattade ut mig, och likaså Markus och Hilda. En stund senare när jag sätter mig upp och kollar på tån visar det sig att jag typ skändat upp hela stortån och en stor skinnbit hängde där- äckligt! Hilda kom genast med ett jätteplåster, och nu är jag rätt handikappad. Fick bita i det sura äpplet när jag kom på vad mamma jämt brukade säga när man var liten, och antagligen alla andra föräldrar med - man ska sluta när man har som roligast!

Ljuständning i Hassela

I Lördags var det ljuständning i Hassela, en vecka efter din bortgång. Det var planerat att de som ville skulle samlas på kiosken i Hassela och vandra ett ljuståg hem till din mamma. Vi fick reda på att hon inte var hemma, så vi gick med våra ljus till kyrkan till fontänen istället och tände dem där för dig istället. Det var jättefint! Efter vi tänt ljusen gick vi in i församlingsgården, där de präster gjort iordning 2 långbord med ljuslyktor. Längst fram stod ett bord med ett fotografi av dig, och en bok där man fick skriva. Jag, Helena och Sofia satt där kanske en halvtimme. Sedan bar det av mot Gnarp igen.

Det fnns minneslundssior för Robin där man kan gå in och skriva. Länkar dem här:
  • http://www.123minsida.se/riprobinberg/
  • http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=622&tab=about

Vila i frid Robin. (F)





RSS 2.0