Mysdag med Bea!

Eftersom jag halkat efter lite med bloggandet den senaste tiden (förutom de tidigare inläggen idag) tänkte jag skriva ner några saker jag gjort under den tiden. Detta inlägget hände för 2 veckor sedan. Haha, det där lät mer som en saga, typ : för länge sedan, djupt inne i en skog blabla. Vilket fall som helst, så är det ingen saga. Utan för 2 veckor sedan kom faktiskt Beatrice och hälsade på mig för första gången sedan jag flyttade hit! Superkul var det måste jag säga. Självklart följde ju Monica (beas mamma) med upp för att kolla in den då halvklara lägenheten. Och jag fick även 3 ljuslyktor av henne i inflyttningspresent. En pollypåse fick jag av Bea, tänka sig. Så väl hon känner mig så hon vet att Polly är en av de bästa sakerna i mitt liv. Men nu ska ju inte detta inlägget gå åt att berätta vad jag tycker om, utan vad vi gjorde de här 2 dagarna hon var hos mig.

På fredagen när hon kom hit på kvällen, gjorde vi oss iordning och åkte ner på stan och träffade Camilla. Under kvällen fick jag reda på saker som gjorde att jag tappade lusten till allt och stämningen förvandlades till - boring! Vi åkte bil runt runt resten av kvällen istället för att göra något roligt. När vi kom hem seeent på natten kändes de 5 minuterna från busshållsplatsen och de 3 trapporna upp till lägenheten som en evighet! De ville aldrig ta slut, vi kom aldrig hem kändes det som. Men det var mycket efterlängtat att lägga sig i min sköööna dubbelsäng och bara sova!

Lördagen klev vi upp och åt frukost, gjorde oss iordning lite snabbt och min kära storesyster fick skjuts oss till Birsta City där vi planerat att tillbringa våran dag. Vi var taggade och visste exakt vad vi sökte och ville ha. Vet inte hur många varv vi gick runt runt och hittade allt mellan himmel och jord. Vi stannade upp och tog en fika på Waynes, måste säga att Chokladen de har där är otroligt god! Varm choklad med grädde och en kycklingwrap mitt i en shoppingrunda på Birsta City - mums, det kunde inte bli bättre.

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0