Lååång dag.

Igår åkte jag till Lina och mös lite. Vi möttes på Statoil och köpte lite godis. Eller lite, det gick på 100 kr, haha! For sedan vidare hem till henne där vi även gjorde lite popcorn och sånt. Vi la oss och kollade på film, Sunes Jul, och åt vårat lilla kvällsfika :-) Gott var det, trevlig kväll, tack för den.

Vaknade hos Lina idag runt 12tiden kanske, efter en ganska dryg natt då jag sovit dåligt och vaknat flera gånger. Vi bestämde oss för att åka ner på stranden och umgås med lite folk. Men innan vi åkte var vi tvungna att kolla på några avsnitt av Sunes Jul, eftersom vi somnade då vi kollade igår. Efter lite skratt och några avsnitt åkte vi och hämtade Starsken, och for sedan på Stjärnan och handlade lite strandfika. När vi sedan åkte ifrån Stjärnan, och hade kommit ungefär halvvägs, kommer Starsken på att han har glömt sin handduk - på Stjärnan. Mycket bra jobbat, men vi vände inte och hämtade den heller utan fortsatte mot farfars stuga för Starsken ville så gärna kolla om de fått nå fisk i näten de lade ut dan innan. Framme vid stugan möttes vi av en ganska uttråkad Thilda och hunden Iris. Lina och jag tappade tålamodet rätt snabbt eftersom de aldrig kom tillbaka med båten någon gång, så vi åkte till Adrians stuga och var social med han och Anton ett tag. Efter ca 15 minuter ville Starsken att jag skulle hämta han, så gjorde det och vi åkte tillbaka till Adrians stuga. Efter bara en liten liten stund tappade jag och Lina tålamodet igen och for ner på stranden där vi träffade Hilda m.familj :-) Låg där och mös i nån timme, skönt var det och över 25 grader i vattnet. Riktigt härlig dag!

När jag sedan kom hem hit efter några timmar på stranden gick jag ut och la mig och solade ute vid stallet. Somnade en liten stund, och nu sitter jag här bara och väntar på att Angelina ska ringa så ska jag åka och hämta henne vid bussen. Hon ska sova hos mig inatt, och har med sig marshmallows som vi ska åka ner till Norrfjärn och grilla med lite folk. Vi ska senare sova i segelbåten tror jag, mys! Hoppas på en trevlig kväll.

Take care - Hanna

Trött, varmt och för mycket saker!

Hejhej hallå! Ja det är precis som rubriken, jag är trött, det är varmt och jag har upptäckt att jag har alldeles för mycket saker! Försöker packa så gott det går, men man vet ju inte ens vart man ska börja. Det är verkligen saker - överallt! Och hur man ska packa ner allt, vilka saker som kan ligga i samma flyttlåda som andra.  Kort sagt är det kaos i mitt rum för tillfället. Det är mycket jobbigare att flytta än jag trodde, usch.

Igår vaknade jag med Lina. Vi åt lite frukost, och åkte sedan ner på Gnarp för att sedan åka vidare mot stranden. Vi fick med oss Emil och Linda också. Dock var det kallt när vi kom fram. Men vi hade köpt med oss fika, så vi tvingade oss att stanna ett tag. Eller rättare sagt, jag tvingade dom att ligga kvar en stund iallafall, haha! Var där kanske en timme innan vi begav oss hemåt. Lina åkte till sig och vi andra åkte till Emil. Vi bestämde oss för att käka pizza och kolla på Hitta Nemo! Linda ringde och beställde, vi väntade 20 minuter, gick dit. Hämtade våra efterlängtade pizzor, gick tillbaka till Hilda och Pompen. Men, då vi öppnade kartongerna visade det sig att vi hade fått nå barnpizzor, alltså det var riktigt små! Vi blev flyförbannade, för man vill ju inte direkt betala 80 spänn på en liten fjuttpizza som man inte ens kan kalla för pizza? Vi laddade upp med saker vi skulle framföra, och gick tillbaka till pizzerian. Efter lite argumentationer fick vi 3 pizzor istället för 2. Förstår inte att man inte ens kan göra riktigt på samma gång. Nä usch fy och blä för Gnarps pizzeria! Hitta Nemo var iallafall bra.

Lina fyller även 4år idag! Grattis lilla älsklingen min :-) Ska klä ut mig till taliban och åka dit senare idag och gratulera henne. Hon kommer nog bli rädd, hoppas jag! Hihi.

Jag gruvar mig för att gå ifrån datorn, för då måste jag tillbaka till packningen - och jag VILL INTE! Den som vill tjäna lite pengar kan ju höra av sig, jag har gott om arbete här i mitt rum :-) Fast jag tror att jag ska slänga det mesta, det blir ju en IKEA dag nu någon dag framöver och då ska det köpas nya grejer som matbord + stolar, säng, möbler, färg, tapeter osvosv. DET ska bli skönt att springa runt där en hel dag iallafall. Och faktum är att jag kommer kunna göra det varje dag framöver, hur mycket jag vill, woho! Haha, jag känner mig värsta bondig, "jag kan gå på IKEA varje dag, nanana". Men det är faktiskt annorlunda när man bott på landet mitt ute i skogen hela sitt liv, och nu ska bo i lägenhet i Sundsvall. Det kommer bli skillnad, men det måste gå bra. Kommer sakna Böle, man känner nu hur mycket man egentligen tycker om allting här nu, som man förut bara tyckt varit pest och pina. Som tur är finns helger som jag, om jag har tid, kan spendera här nere.

Och för dom som inte vet så blir det linjebyte till hösten också. Byebye bygg, hej samhälle! :-)

Kram Hanna

RSS 2.0