Torsdag

Hallåja
Ligger och käkar chips och kollar på massa filmer där Mikael Persbrandt är med i. Vilket jag även gjort exakt hela dagen. Underbart när man är sjuk, man blir liksom lite frisk igen när man får kolla på han ;)
För övrigt rullar allt på, förutom att jag saknar min johanna.  Orkar inget långt inlägg idag, ska iallafall till Sundsvall sen ikväll och skola imorgon :)

Maybe?

PUSS PÅ ER

Home alone!

Ja jag bor ju ensam nu när mamma har åkt iväg till Spanien. Hon blir borta i lite över 3 månader och under tiden bor jag själv i Sundsvall i lägenheten. Hittills går det bra, men det kan ju bero på att det var igår hon åkte iväg, haha. Nej men det kommer nog gå prima det här. Var även på handboll igår för första gången på väääldigt länge, förhoppningsvis kommer jag igång med det igen nu för det är så roligt.

Till helgen ska jag jobba hela långa helgen.
Money money!


over and out as usual


Jobba!

Nu ska jag iväg till Birstacity och köpa mig lite skor, sedan ska jag jobba till 18.30. Jobbade igår också. Hade min första stängning, var inte så farligt. Så roligt att jobba där, och gött med pengar =)

Helgen går alldeles för fort, imorgon är det måndag....igen! Alltid lika jobbigt. Fast det finns en bra sak med måndagar. Då tänker ni, vad kan vara bra med måndagar? Jo serrni, när det är måndag är det hela 7 dagar kvar tills nästa måndag. Och det är väl rätt skönt att veta det? Just det!

Min helg har iallafall vart bra, hoppas eran har vart det också.

Och återigen ska jag försöka bli bättre på att blogga.


Over and out

Hanky


RSS 2.0