Gratissidor är bra!

Att det finns gratissidor är ingen nyhet, att det kan verka hopplöst att ens pröva är inte heller någon nyhet. Men tänkte tipsa er här nu om 2 gratissidor som det faktiskt inte är så svårt att samla ihop poäng på, och som faktiskt funkar!

Den första sidan jag tänkte tipsa om är Gratisklader.se Där samlar man ihop poäng, genom att exempelvis värva nya medlemmar och besöka olika hemsidor som ger gratis poäng. Sedan byter man ut poängen mot presentkort som man får hemskickade till en. Denna sida ger dig möjlighet att samla ihop poäng och få presentkort hos H&M, Gina Tricot och JC. Allt du behöver göra är att registrera dig, och det kan du göra här . Då får du även 50 poäng i startbonus.

Den andra sidan jag tänkte tipsa om är Gratisbio.se. Där samlar man också ihop poäng, genom att utnyttja de erbjudandena på sidan man tycker är intressanta. Vad man kan vinna på Gratisbio.se är presentkort, biobiljetter osv. Även där byts poängen ut mot presentkort eller biobiljetter som man får hemskickade i brevlådan. Allt du behöver göra är att registrera dig, och det kan du göra här . Där du du också 50 poäng i startbonus.

Lycka till!

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0