Vart är den gula bilen?

Åh jag sitter här och väntar på att den dumma gula bilen ska komma hit. Ja precis, postbilen! Den skulle vart här vid 12, och nu är klockan 3. Väntar på ett brev som förhoppningsvis kommit idag, så vill att den ska komma hit nu nu nu. Förresten ska jag passa på att be om ursäkt för att jag varit aningen inaktiv sista tiden. Min dator är fortfarande paj och just nu vill jag bara kasta den åt helvete och råna Media Markt på en ny. Okej, råna vill jag väl inte. Men en ny dator sitter inte fel just nu.

Idag har jag sökt massa jobb, hoppas på att jag får något utav dessa. Jag måste verkligen ha ett jobb, som jag sagt flera flera gånger. Har även blivit förkyld, damn :(

MEN HÖRRNI!? Vad var det för dag igår? Jo onsdag, och vad betyder det? Lalala Persbraaandt. Oh yes! Sprang från busshållplatsen vid kiosken hem hit. Det tar cirka 7-10 minuter att gå. Men igår sprang jag, dels för att hinna till tvn, och dels för att det spöregnade och blåste som fan - hanna hade inget paraply. Sprang uppför trapporna, genomblöt. In i lägenheten, klockan slår 21.00 - rekord! Wowowo, det var grymt gjort av mig. Sedan njöt jag gott folk, tro mig.

Blev medlem på ännu en sida idag, en statist sida. Vem vet, kanske får jag träffa min favorit genom den sidan? Man jag ju alltid hoppas, och drömma vidare. Appropå dröm så drömde jag att han ringde mig för nån natt sen, blev en aning less när jag insåg att det bara var en dröm och inte verkligheten. Iallafall, den där sidan. Kollade runt lite på galleriet, och där hittade jag självklart inspelningen av Oskyldigt Dömd. Och vet ni vad? Där är ju min favorit, med en sockersöt 7åring i knäet. Jag kan ju inte påstå att jag är avundsjuk, på en 7åring. Men jag hade väldigt väldigt gärna bytt plats med henne. Tänk att hon kanske kommer gå hur långt som helst, tack vare att hennes föräldrar en gång i tiden registrerade henne där, deras lilla dotter, så fick hon träffa min favorit. Ojoj, lyckos dig säger jag bara!

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0